MINDCRAFT X BRD PREZINTĂ INOVAȚIE DE LA NOUA GENERAȚIE_

Hai să creăm viitorul roboților

Intrebari despre roboti _

O întrebare bună nu este preocupată de un răspuns corect. Unei întrebări bune nu i se poate răspunde imediat. O întrebare bună provoacă răspunsurile existente. O întrebare bună te face nerăbdător să îi răspunzi o dată ce ai auzit-o, deși nu bănuiai că ți-ar fi păsat înainte de a fi fost întrebat. O întrebare bună creează un teritoriu nou de gândire. O întrebare bună este sămânța de inovație în domeniul științei, tehnologiei, artei, politicii, și de afaceri. O întrebare bună este o explorare, un scenariu posibil.
Kevin Kelly – The Inevitable
ACESTA ESTE UN SITE DESPRE 3 ÎNTREBĂRI. ȘI NIȘTE ÎNCEPUTURI DE A RĂSPUNDE...
function walkDog(){
getDogLeash();
if(!rainy){
getDogOut();

Cum vezi tu viitorul robotilor?_

La BRD vrem să învățăm cum se creează viitorul. Așa că ne-am logat grație celor de la Autovortex la un proiect « nebun » : împreună « șurubărim » și programăm un robot explorator, un fel de Curiosity doar că nu pe Marte.
O inteligență artificială „emoțională”, care să ne ajute să înțelegem cum am putea să învățăm unii de la alții pe toată durata vieții și cât de buni suntem în a coopera cu o inteligența artificială.
Inginerul în robotică din tine ne poate da o mână de ajutor să descoperim împreună ce ar putea să facă un robot. Deci, dacă tu ai construi un robot, cum ar fi el? Cu ce și la ce te-ar ajuta?
Nu trebuie să pui mâna pe aparatul de sudură, doar pe tastatură. De circuite și coduri ne ocupăm noi ;)
Ca să îți dăm și o mână de ajutor, uite aici câteva idei de…roboți!
}else{goMake Me ACoffee();}

Idei de roboti_

Deci cum vezi tu viitorul robotilor?_

Răspunde-ne la întrebările de mai jos - conservatorii au variantele A, B,C, iar vizionarii varianta D.
Oricare dintre aceștia ești, indicațiile tale vor fi răsplătite cu:
ROBOTICUS ILUMINATUS
O lampă robot...care doar te luminează, nu citește pentru tine. Bine, ar putea s-o facă, dacă acesta este idealul tău de robot.
READY!
STEADY!
ROBOT!
Răspunde la întrebări

Unde poti sa vezi roboti romanesti in actiune?_

La BRD First Tech Challenge, cea mai avansată competiție de robotică din România, tinerii pasionați de tehnologie creează inovație. Cu #unpicdeajutor.

BRD crede că dezvoltarea e dată de tineri și tehnologia creată de ei, dacă sunt ridicate la puterea curajului. BRD First Tech Challenge înseamnă aproape 1000 de adolescenți care schimbă roboții de jucărie cu cei care au inteligența artificială, schimbă jocul. Noi învățăm de la ei cum să aducem împreună creativitatea și tehnologia și le alimentăm curajul.

Pe 25-26 martie, la Sala Polivalentă,
vino să vezi roboți în carcasă și programe!
La BRD First Tech Challenge.