Aduci toate conturile de la BRD si alte banci într-un app și le verifici printr-un tap.

Cu CONTALL din MyBRD Mobile ai control complet asupra banilor tăi.

Poți să îți adaugi toate conturile, de la BRD și alte bănci și să îți urmărești toate tranzacțiile, împărțite pe categorii. Și știi exact pe ce s-au dus banii, nu doar când s-au dus.

Descarca Descarca

DE CE SA FOLOSESTI CONTALL

Pentru că e mai simplu să îți administrezi conturile de la BRD și alte bănci* cu cel mai nou feature din MyBRD Mobile: ContAll. Îți vezi tranzacțiile împărțite pe categorii, totul într-un singur app.

Toate conturile într-un singur loc

E simplu să umbli din cont în cont în aceeași aplicație MyBRD. Vezi tranzacțiile tale de la BRD sau alte bănci*, cu cea mai nouă opține: CONTALL.

Tranzacții inteligente

Tu știi pe ce îți dai banii? În CONTALL, din MyBRD Mobile, toate tranzacțiile pe care le faci sunt împărțite pe categorii, de la Călătorii, la Mâncare și Transport. Așa că, la final de lună știi exact pe ce ai cheltuit mai mult.

Gata pentru mai mult

Pregătește-te să faci următorul pas în modul în care îți administrezi conturile, cu opțiunea CONTALL din MyBRD. Ai control complet asupra conturilor tale de la BRD și alte bănci*, oricând deschizi aplicația.

Cum funcționează CONTALL din MyBRD mobile

Mai simplu decât să adaugi o bancă în ContAll este doar să îți instalezi aplicația MyBRD Mobile.

Ce mai trebuie sa știi

Prin activarea acestei optiuni ai posibilitatea sa iti vizualizezi, intr-un singur loc, toate conturile si produsele pe care le detii in cele mai mari banci din tara.
Momentan, poti adauga urmatoarele banci: BRD, BCR, ING, Raiffeisen, Banca Transilvania, Alpha Bank, UniCredit Bank, CEC Bank și Société Générale - Franța. Lucram la extinderea listei de banci care pot fi adaugate pentru vizualizare, bazandu-ne pe feedbackul clientilor nostri.
Serviciul ContAll din MyBRD Mobile este gratuit pentru toți clienții BRD. Speram sa il folosesti cu placere!
Pentru a te conecta la conturile tale, trebuie să introduci user ID-ul și parola folosite în aplicația de internet banking a băncii pe care dorești să o adaugi. Îți poți actualiza manual informațiile din conturi apăsând butonul Actualizare.
Momentan nu, dar lucram la asta. Aceasta functionalitate integreaza datele tale financiare cu posibilitatea doar de a le vizualiza. Aceasta inseamna ca banii nu pot fi transferati din conturile tale folosind aceasta functionatate de agregare. Pentru conturile BRD ai in schimb optiunea de a ajunge in meniul de plati MyBRD Mobile printr-un singur click.
Atunci cand iti adaugi o banca poti avea acces la urmatoarele informatii, in functie de produsele pe care deja le ai adaugate in internet bankingul fiecarei banci:
- Cont curent, cont de economii, depozite la termen, carduri de credit, credite
- Tranzacții (în majoritatea cazurilor pe ultimele 12 luni, în funcție de bancă)
- Sold si tranzactii in curs de decontare.
Datele tale de autentificare nu sunt stocate niciodată pe serverele noastre. Datele cu privire la tranzacții, sold și alte informații sunt stocate folosind sisteme de criptare la cele mai înalte standarde de securitate, astfel încât serviciul nostru să îți ofere siguranță maximă.
Pentru a preveni divulgarea de date, am pregătit măsuri fizice, electronice și operaționale, care au rolul de a proteja informațiile tale.
Respectam principiile de prelucrare a datele personale. ContAll este construit astfel incat datele tale sa ramana private. Detalii in sectiunea de Termeni si Conditii.
Poți să faci asta oricând, moment în care vom șterge datele din sistemele noastre și din sistemele partenerilor noștri, în acord cu legislația în vigoare.
Poți să îți ștergi datele accesând Meniu > Termeni și Condiții > "Nu sunt de acord". Parcurge instrucțiunile afișate pentru a-ți șterge datele aferente conturilor de la alte bănci. Această operațiune nu va afecta și funcționalitățile din MyBRD Mobile. Pentru conturile și produsele BRD vei putea folosi în continuare MyBRD Mobile.
Selecteaza banca dorita si pregateste datele de autentificare in internet banking-ul bancii selectate. Intordu datele de autentificare si apasa butonul "CONTINUA". Din meniul laterial poti gestiona bancile tale si poti merge inapoi in MyBRD Mobile.
Pentru a sterge o banca intra in sectiunea "Bancile mele" din meniu si apasa pe icon-ul

De ce să-ți instalezi MyBRD Mobile

Poți să te autentifici și să efectuezi tranzacții prin amprentă digitală sau Face ID

Ai acces oricând la soldul și detaliile despre conturile tale

Transferă bani către orice persoană doar în baza numărului de telefon

Efectuează transferuri naționale simplu și rapid

Plătește facturile ușor prin scanarea codului de bare

Încasează-ți banii primiți prin Western Union direct în cont

Descarcă aplicația

Ai control mai mare asupra conturilor tale când sunt toate în același app, MyBRD Mobile. Descarcă din App Store, Google Play.

Descarca Descarca