BRD 15 ani

Aniversarea noastra este si a ta!

Personalizeaza o felicitare cu vizualurile create de cei mai talentati tineri ilustratori romani si adauga-i cuvintele potrivite.

Aniversare

Aniversarea noastra de 15 ani inseamna aniversarea succesului echipelor clientilor nostri fie ca este vorba despre familiile sau companiile acestora. Aniversarea noastra este o scrisoare deschisa catre toti cei care sunt parte din echipa noastra: clientilor nostri, comunitatilor din care facem parte, tinerilor care ne vor defini viitorul, angajatilor nostri si partenerilor. Sunt toti cei carora le daruim aceasta aniversare si le spunem ‘Multumesc!’

Multumeste si tu echipelor tale, familiei, prietenilor, colegilor de camera sau birou, angajatilor firmei tale sau oamenilor dragi care au o semnificatie in viata ta.

Alege dintr-o galerie de ilustratii impresionante desenate de tineri artisti romani si personalizeaza o felicitare cu cateva cuvinte potrivite. Satisfactiile vor fi pe masura, crede-ne.

Artisti

Le multumim artistilor care au facut parte din echipa noastra.
Hai sa facem cunostinta cu cei a caror imaginatie va face din aniversarea noastra si a ta un moment si mai special!

Irina Dobrescu

Aniverseaza 9 ani de la terminarea Universitatii de Arte din Bucuresti si de la momentul punerii bazelor Clubului Ilustratorilor. In plus, a ilustrat cateva carti pentru copii si a participat la numeroase expozitii, in tara si strainatate.

La multe, multe reusite, Irina!

http://www.irina.dobrescu.net

Cristina Barsony

Sarbatoreste fiecare zi cu ilustratii cu personaje de poveste in carti pentru copii, cu turcoaz, cu muzica celor de la Sigur Ros, plimbari pe bicicleta si cu amintiri din copilarie cu miros de bunatati.

La si mai mult turcoaz, Cristina !

http://cristinabarsony.com

Georgiana Chitac

Celebreaza varsta de 10 ani, cand a descoperit pasiunea pentru desen si 2 ani de la intrarea in Clubul Ilustratorilor. Exista chiar si o tema Windows intitulata Hopes and Dreams cu selectii din lucrarile sale.
La si mai multe sperante si vise, Georgiana!

Marina Plantus

Aniverseaza fiecare moment de inspiratie pe colile care se intind pe masuta ei de creatie si in care se oglindesc toate lucrurile care-i plac: ceainice, briose si cam tot ce are parfum de Wonderland, pisici ghiduse si fete mandre culese din traditiile altor popoare.
La cat mai multe ceainice, Marina!